Kall måndag

768 1024 admin
  • 0

Vilken härlig dag det blev idag! I morse när jag vaknade klockan halv sex var det bara fem grader ute. Så kallt har det inte varit sedan i våras. Jag som trodde det skulle räcka med min topp och min tunna springjacka fick sätta på mig ett extra lager för första gången på jättelänge.

Idag var jag lite svårstartad och eftersom jag inte jobbade så mycket under helgen fick jag ta ganska mycket tid i början av dagen till att planera och styra upp. Innan lunch var jag i alla fall nere i yogastudion och städade, så nu är det rent och fint där inför klasserna.

Den här veckan kommer vi att fortsätta med axlarna och armarna. I nybörjargruppen och i nivå 1 grupperna kommer vi också att jobba med rotationen av armarna och i nivå 2-grupperna kommer vi att hjälpa varandra i kobran och uppåtgående hunden. Jag kommer att lägga in lite sådana moment i yogan för att hjälpa mina elever även utanför min undervisning, så att de vet hur de skall göra mer i detalj. Det verkade i alla fall vara uppskattat förra veckan, när jag testade i nivå 2-grupperna.

Vi kommer också att göra en ny meditationsövning. Jag har lånat den ur en bok som heter Viloläge av en yoga- och meditationslärare som heter Magnus Fridh. Boken verkar bra och nyttig. Jag har inte hunnit igenom hela ännu, men ser fram emot att läsa mer.

Jag har inte hunnit med att jobba så mycket med skrivandet idag, men hoppas att i alla fall hinna läsa några sidor i strukturboken som heter Outlining your Novel av författaren K.M. Weiland. Den är verkligen läsvärd om du är intresserad av att skriva.

Nu skall jag snart börja förbereda mig för eftermiddagens och kvällens yogalektioner.

Ha en fin måndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.