Frost

683 1024 admin
  • 0

Klockan är redan drygt tio över fyra och snart börjar min yogaundervisning. Hoppas att ni haft en bra dag.

I morse när jag vaknade var det frost ute! Det har verkligen gått fort från värme till kyla, men kanske är det bara tillfälligt? Vi får se. Jag börjar i alla fall vänja mig vid att springa i mörkret och det kalla klimatet. Vi har ett löpband hemma och vanligtvis brukar jag springa på det under sen höst, vinter och tidig vår, men kanske fortsätter jag att springa ute hela året. Det jag gillar med att springa ute är att jag får frisk luft och i alla fall lite solljus (åtminstone nu i början av hösten). Det som däremot inte är så trevligt är när det regnar och blåser. Då känns det bättre att springa inne. Det är på det sättet bra att jag har ett alternativ. Om det känns Allt för ruggigt ute kan jag gå ned i källaren och springa.

Gårdagens yogalektioner var trevliga. Det är alltid roligt att träffa deltagarna. Vi pratade lite om att tävla i yoga. Jag hade missat att det varit ett mästerskap här i Sverige. Jag tycker nog att yoga och tävlande egentligen inte passar ihop, men samtidigt är det ju upp till var och en vad man vill göra med sina yogakunskaper.

I eftermiddag och i kväll skall vi fortsätta att jobba med axlarna och armarna och i den sena gruppen (nivå 2) fortsätter vi att öva på Pincha Mayurasana.

Under dagen idag har jag börjat spåna på hur jag skall presentera det arbete jag kan göra ute på skolor och hur jag kan lägga upp det här på min hemsida. Jag vill ju nå ut till olika skolor och erbjuda yoga för elever, men även för personal, där jag bland annat tipsar om hur man kan integrera yoga i undervisningen och vad den kan hjälpa eleverna med.

Jag har också fortsatt att läsa strukturboken, som skall hjälpa mig i mitt skrivande. Jag hade hoppats att jag skulle ha hunnit läsa ut den, men så blev det tyvärr inte. Förhoppningsvis hinner jag färdigt med den imorgon, så att jag kan börja jobba med den egentliga strukturen då. Jag har verkligen fått en massa idéer av boken.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.