Lite trött

1024 1024 admin
  • 0

Hur mår ni? Jag har varit lite seg idag… Det är ofta så på onsdagar. Tror det har att göra med att jag har tid att känna efter då :-). De andra vardagarna är det fullt upp på ett annat sätt eftersom jag har min yogaundervisning. Har i alla fall fått gjort en hel del (trots min något låga energinivå) och det känns bra.

I morse la jag äntligen ut ett blogginlägg för studiemotivation. Mitt mål sedan länge har varit att lägga ut ett inlägg om dagen med motivationstips för att stärka och stötta både elever och andra, men på något sätt har det inte funnits tid att komma igång med det efter sommaren. Det har irriterat mig och jag är så glad att jag nu äntligen är igång igen. Du kan läsa inlägget här. Det går också bra att följa Studieglädje på instagram (@studieglädje). Jag funderar på om jag skulle starta en youtube-kanal där jag delar med mig av tipsen på video. Saken är bara att jag inte gillar att filma mig själv, men kanske kan jag vänja mig och även bli bättre på det.

Idag har jag också börjat på sekvenserna för nästa vecka. Vi kommer att jobba med höfterna då. Jag älskar höftöppnare och tycker också att de är roliga att undervisa, så jag ser fram emot att sätta ihop programmen. Temat för nästa vecka har jag fortfarande inte bestämt, men kommer nog att göra det imorgon.

Snart kommer också oktobers nyhetsbrev. Jag håller på att skriva ihop det och skall skicka ut det på fredag.

Jag är verkligen glad att skrivandet kommer med i så många av momenten i mitt arbete. Nu gäller det bara att komma igång med roman nummer tre också. Igår skrev jag till fyra av de förlagen som jag skickat mitt manus till i juni och frågade om de hunnit läsa min text, men jag har ännu inte fått något svar. Kanske är det många som åkt till bokmässan? Att vänta är jobbigt. Det tar på krafterna och är värst när jag inte har möten inplanerade och bara jobbar framför datorn. Då är det så lätt att jag bara kollar mina mejl hela tiden och tappar fokus oftare. Jag hoppas verkligen att jag får svar snart. Jag är realistisk och förstår att chansen är liten, men har inte tappat hoppet ännu. Om jag får nej från alla kommer jag att bearbeta texten och sedan skriva min tredje roman och skicka både den andra och tredje samtidigt till alla förlag igen. Jag vet att jag kan förbättra mitt skrivande. Det är mycket kvar att lära och det enda jag kan göra är att fokusera så mycket som möjligt på att förbättra mig och också lära av andra författare.

Nu måste jag jobba vidare, men önskar er en fin eftermiddag i blåsten!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.