Vackra dagar, men mycket att göra

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag har tyvärr inte hunnit vara inne här på bloggen, men nu har jag lite tid i alla fall.

Hoppas att det är bra med er! Det är ju underbart väder här i Göteborg- sommar! Nästan lite svårt att ta in. Det är så vackert ute och jag försöker verkligen att se allt och stanna upp. Det är inte så lätt när det är så mycket som ska göras, men jag tar alla möjligheter som ges. På morgonen när jag springer känner jag den ljuvliga doften från syrenerna längs med St. Sigfridsgatan. Det är så vackert överallt med det skira gröna och alla blommor i underbara pastellfärger!

Nu är det bara några dagar kvar till Göteborgsvarvet. När jag tänker på det blir jag nervös, men jag försöker att vara lugn. Det är så dumt. Jag har ju sprungit mer än tjugo gånger. Det enda viktiga är att jag gör mitt bästa. Jag känner mig som tur är bättre än i lördags och idag lyckades jag komma under fem minuter per kilometer i slutet av rundan. Det var ett mål jag hade och jag är glad att jag lyckades. Förr var det inte så svårt att springa i den hastigheten, men nu är det mycket tuffare. I morgon ska jag försöka springa en snabb runda till, men på fredag blir det lite kortare sträcka och lite långsammare. Jag kör min gamla rutin som jag brukar😊.

Efter träningen i morse var Josefina och jag och handlade som jag brukar på onsdagar. Sedan jobbade jag en stund och efter det var jag i stan och träffade en kompis och åt lunch. Jag tog en halv pizza och sallad på “Da Matteo” vid Magasinsgatan och vi satt ute i solen och åt – ljuvligt!

I måndags var jag också ute! Jag hade ju ingen yoga, så Isabella och jag träffade hennes kompis och hennes mamma. Det var jättemysigt. Vi var på Zamenhof och åt supergod mat och hade det trevligt.

Egentligen har jag jättemycket att göra med skolan just nu och yogan är inte heller klar, men det är viktigt att få in det sociala också. Jag behöver det för mitt välmående.

Nu ska jag snart börja förbereda mig för kvällens yogaklass.

Ha en fin eftermiddag och kväll i solen!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.