Löpning, yoga nidra, bad i Hovås och städning av garderoben

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en fin söndag! Jag ska snart gå och lägga mig. Det har varit en härlig, solig söndag och jag har tagit årets första dopp i havet. Underbart!

I morse sprang Peter, Buster och jag i långsam takt. Det var skönt och kändes bra. Jag kommer att ta det lugnt några dagar till. Det får gå som det går på Göteborgs varvet. Det viktiga är att jag mår bra.

Efter löpningen gjorde jag yoga nidra igen. Det var jätteskönt (som vanligt) och jag kommer verkligen att behålla den vanan.

Efter träningen, en dusch och frukosten hann jag inte mycket förrän Peter och jag skulle åka och hämta Philippa i Hovås. Vi åkte sedan till havet och badade. Det var verkligen underbart även om det var kallt. Jag duschar ju kallt varje morgon, så jag är van vid kallt vatten, men trots det kändes det helt klart när jag hoppade i 😊.

När vi kom hem från Hovås redigerade jag videon, la upp den på Youtube och skrev mitt veckobrev. Du kan se videon här:

Efter det att jag jobbat färdigt med yogan förberedde jag för skolan imorgon. Jag ska vakta NP engelska 6 hela förmiddagen, så det blir ingen lektion i tyska för mig. Resten av veckan är dock som vanligt. Det kommer att bli intensivt med yogan också, men det är ju sista veckan det är så. Veckan därefter har jag bara ett yogapass. Jag ska dock försöka att ha minst ett uteyogapass i veckan om allt går enligt plan. Jag vill ju gärna fortsätta att erbjuda mina elever yoga ett par gånger till.

Nu ska jag snart lägga mig och läsa “Kärleksbrevet”. Timmarna efter middagen har jag ägnat åt att städa i min garderob och plocka fram sommarkläderna, så jag är lite trött.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.