Långpass, pizza och gäster

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag! Vi ska snart ha gäster och jag har tagit på mig att fixa maten. Peter, Isabella och Josefina är på fotboll (Gais) med våra vänner och när matchen är slut kommer de hit. Jag föredrog att vara hemma och fixa även om jag faktiskt hade tyckt att det var kul att komma med till Ullevi. Jag har inte varit på fotboll på typ trettio år… :-).

I morse skulle jag springa sista långpasset innan Göteborgsvarvet som går nästa lördag. Jag kände mig taggad och redo, men tyvärr blev det inte så bra. Det positiva var att knät höll. Jag kände det, men tycker inte att det var så farligt. Det var jätteskönt, men jag fick konstig håll/magkramp när jag sprungit ungefär 14 kilometer och det satt i fram till slutet. Jag orkade inte springa alls som jag ville och i slutet fick jag till och med gå lite grann. Det gjorde mig förstås besviken, men samtidigt får jag helt enkelt gilla läget. Jag tror eventuellt att det kan ha berott på att jag inte är 100% i form ännu. Förra veckan hade jag ju ont i halsen och jag är fortfarande snuvig. Nu hoppas jag att det blir helt bra tills nästa vecka och att jag kan springa “normalt” på Göteborgsvarvet.

Efter löpningen var jag helt slut. Jag gjorde min yoga nidra som jag planerat och det var skönt. Efteråt duschade jag, men hade fortfarande inte tillbaka energin i kroppen, så jag fick faktiskt lägga mig och sova en halvtimme. Efter det kom energin tillbaka och jag gjorde i ordning mig och åkte och handlade. Det var jätteskönt, för det var nästan inga människor i affären.

Nu på eftermiddagen har jag inte hunnit så mycket. Jag har gjort en rabarber- och blåbärspaj med min mormorsrecept. Förhoppningsvis blir den god! Jag har också röjt och städat här hemma. Som tur var städade jag ju igår, så det är ganska rent här hemma. Jag har även hunnit jobba lite med skolan, men tyvärr inte med bedömningarna, som jag hade planerat. Det får jag göra imorgon istället.

Snart ska jag börja göra pizzorna och sedan ska jag fräscha till mig lite. I morgon ska jag jobba med yogan igen. Jag får helt enkelt acceptera att jag inte hinner det varje dag. Det känns i alla fall skönt att jag spelade in veckans pass redan i fredags, så att jag inte behöver tänka på det

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.