Löpning, yoga nidra, yogainspelning och städning

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter i fåtöljen här i vardagsrummet och skriver. Tyvärr är jag trött, men klockan är ju snart halv tio, så det är väl kanske okej…

I morse sprang jag själv. Peter tog Buster för han skulle åka iväg och lämna bilen till service och promenerade tillbaka. Det blev en helt okej runda, men jag känner fortfarande knät. I morgon ska jag springa två mil igen. Då tar jag rundan till Röda Sten. Den var väldigt skön och fin.

Efter min löpning gjorde jag 30 minuter yoga nidra. Jag har blivit väldigt förtjust i den typen av avslappning för jag mår verkligen så bra efteråt. I morgon efter långpasset kommer jag att göra det igen. Jag gjorde till och med ett pass till nu i eftermiddag. Det är faktiskt bättre att vila en halvtimme än att försöka jobba när man är trött och okoncentrerad för efteråt är man mycket mer effektiv.

På förmiddagen städade jag yogastudion och sedan spelade jag in en ny video. Den kommer upp på min youtube på söndag. Nu måste jag fundera hur jag ska göra under sommaren. Över huvud taget behöver jag tänka över hur jag ska göra med min kanal i framtiden. Jag vill ju så gärna sprida yogan till så många som möjligt, men det känns inte som om mina videor visas för särskilt många. När jag söker på yoga kommer min kanal definitivt inte upp och inte heller när jag söker på “Yoga på svenska” trots att jag har det som sökord i min beskrivning. Under sommaren måste jag nog kolla vad jag kan göra för att förbättra förutsättningarna att mina videor kommer upp i sökningarna. Jag ser dock att en av mina videor för barnyoga kommer upp när jag söker på “barnyoga”. Det är i alla fall positivt!

På eftermiddagen städade jag huset. Det tog så lång tid att jag nästan inte hann med något annat efter det, men jag bedömde några vloggar och svarade på några meddelanden i alla fall.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Imorgon kommer några vänner hit och det ska bli mysigt.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Inspelning i yogastudion

Leave a Reply

Your email address will not be published.