Grejat här hemma och jobbat med rättningar och bedömningar

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Idag är det Kristi himmelsfärd, så en ledig dag. Jag var väldigt positiv när jag vaknade och hade en massa energi, men tyvärr tappade jag den under dagen och just nu känner jag mig jättetrött. Kanske är det vädret som gör mig trött. Det har varit molnigt och regnigt stora dela av dagen och förutom att jag var ute och sprang på morgonen, så har jag mest varit inne.

Egentligen borde jag var nöjd för jag har rättat alla läsförståelseprov och även börjat lyssna på elevernas inspelningar. Jag ska fortsätta med det imorgon också, så att jag ligger i fas med min planering.

Jag kommer att vara tvungen att fokusera mest på skolan den närmaste tiden. Det är ju den mest intensiva perioden i skolan nu. Jag kommer naturligtvis ha fokus på yogan och skrivandet också, men det kommer att få stå tillbaka lite. Det gäller ju bara några veckor. Även om jag måste lägga ner mer tid på skolan nu, så vill jag ändå få in yogan och skrivandet varje dag. Idag började jag t.ex. lyssna på en meditationskurs, som finns på Yoga International (en internettjänst som jag prenumererar på).

Idag har jag också planerat Isabellas student mer i detalj och ska fortsätta med det imorgon. Vi har bestämt att vi ska göra maten själva. Det kommer att gå bra. Jag har haft många kalas med mycket folk, så jag är ganska van. Huvudsaken är egentligen att planera och börja i god tid (med det man kan göra).

Annars har det inte hänt så mycket idag, men jag är glad att jag fått gjort en hel del praktiskt i alla fall.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.