Löpning, körning, handling, rättningar och yogaundervisning

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en fin dag! För mig har det varit lite konstigt… I morse bestämde jag mig för att sova lite längre. Jag var jättetrött efter dagen igår när jag jobbade så länge på skolan och sedan hade tre pass yoga i rad. Hur som helst, jag gick upp och sprang, men hoppade över yogan och meditationen. Den ska jag göra ikväll i stället tänkte jag. Löpningen gick lite bättre idag och jag tycker nog att jag kände knät lite mindre. Jag har bestämt mig för att springa utan Buster nu fram till Göteborgsvarvet. Jag behöver koncentrera mig på mitt löpsteg, så att jag inte vrickar knät igen. Det känns lite ledsamt att jag fortfarande är snuvig och att knät inte är 100%, men det är som det är. I slutändan kan jag bara göra mitt bästa. Så är det.

Efter löpningen och duschen skulle jag köra Isabella till Volvo, där hon hade en intervju för en praktikplats. Tyvärr missbedömde vi tiden. Trafiken var fruktansvärd och vi fastnade i en kö. Som tur var gick det att ändra på mötet och det löste sig, men det var förstås inte bra att det blev så. Samtidigt var det inte lätt att veta att det skulle vara sådana köer. Jag kör så sällan i stan på morgonen och hade helt enkelt inte riktigt koll.

Medan Isabella var på intervjun var jag på Coop på Backaplan och handlade. Jag har verkligen inte varit där på jättelänge. Förr, när jag var liten var vi där en hel del och även när barnen var små. Det var lite sorgligt, för jag fick känslan att det var väldigt nedgånget och slitet. Jag tycker också att Coop inte var så bra där, speciellt inte frukt- och mejeriavdelningarna. ICA MAXI på Mölndalsvägen har mycket större utbud (och även andra Coop som jag varit på). Tråkigt…

Här hemma har jag mest jobbat med rättningarna av elevernas läsförståelser. Jag vill hinna med det den här helgen, men även genomlyssningarna och bedömningarna av inspelningarna eleverna har gjort. I nästa vecka kommer mer rättningar, så jag måste ha allt färdigt till på måndag. Det tyngsta arbetet är texterna, men det kommer att lösa sig. En av grupperna skriver på torsdag, så då har jag fredag, lördag och söndag att bedöma dem och kan ta veckan efter för den andra gruppen. Jag får helt enkelt ta en sak i taget.

Nu ska jag snart gå ner och undervisa yoga. I kväll har jag som vanligt bara en klass och det är sista gången jag undervisar klassen för insidan och utsidan av benen och sidoböjningar. Nästa vecka fortsätter jag med den blandade sekvensen.

Det är tråkigt att yogakurserna snart är slut, men jag ska försöka att verkligen ta vara på sommaruppehållet. Mitt mål är att lära mig så mycket som möjligt och utveckla min yoga för att bli ännu bättre på att undervisa och det ser jag fram emot.

Nu måste jag sluta. Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.