Utelunch, skola och yoga

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är måndag kväll och jag ska snart gå och lägga mig. Det har varit en bra dag, men tyvärr har jag inte riktigt hunnit det jag planerade. I morse gjorde jag min vanliga yoga och löpning. Halsen är som tur är nästan helt bra, så det är jätteskönt, men knät är fortfarande lite konstigt. Ja, ja, jag hoppas att det blir bättre snart.

Mina elever hade läsförståelsen från Skolverkets prov i morse. Jag hoppas att det gick bra för dem. Förhoppningsvis kan jag börja rätta i morgon.

Eftersom jag skulle äta lunch med en gammal doktorandkompis stannade jag kvar på skolan och jobbade. Jag förberedde material för tyska 1-gruppen och det tog ganska lång tid, så jag hann inte mer innan jag var tvungen att lämna skolan. I morgon ska jag vakta nationella prov i engelska 6. Det innebär att det blir stressigt att hinna hem emellan mina lektioner, så jag kommer att vara kvar på skolan hela dagen och sedan i princip bara komma hem och byta om för att gå ner och undervisa i yogan i tre timmar. Som tur är hinner jag i alla fall äta något emellan. Ja, ja… Det löser sig.

Jag och min kompis Karmen hade en mysig lunch på “Brogyllen” med en supergod sallad, men när jag kom hem var jag jättetrött. Jag jobbade lite med planeringen och tittade samtidigt på “Gifta vid första ögonkastet”. Det är ett spännande och intressant program tycker jag😊. Hur som helst, jag skulle fortsätta jobba med yogan, men var tvungen att ta en paus och vila 20 minuter.

Efter min eftermiddagstupplur gick det bättre att jobba och mina två yogaklasser var väldigt trevliga, men nu ska jag hå och lägga mig och läsa.

Kramar ❤️

Johanna

Bilder på mina fina yogaelever i måndagsgrupperna. Tyvärr var många borta pga. sjukdom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.