På skolan

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag är på skolan nu. Det är en annorlunda tisdag för mig. I morse hade jag ingen lektion utan vaktade prov i stället. Det innebar att jag hade ett längre pass än vanligt, så det var ingen idé för mig att åka hem emellan. Istället åt jag lunch på Espresso House. Där satte jag även ihop kvällens yinyogapass. Efteråt cyklade jag tillbaka hit, eftersom det är skönt att sitta här och jobba.

Tyvärr känner jag mig lite trött. Jag tror det är resterna av förkylningen som sitter kvar och det kommer säkert att bli bättre snart. En del av min trötthet handlar också om att jag är lite stressad när det inte är som vanligt med mitt schema. På måndag ska jag provvakta igen, men sedan är det slut. Som tur är har jag lektioner som jag brukar i nästa vecka (förutom på måndag). Som jag skrivit här förut, kan jag inte fatta att det är så få gånger kvar i skolan.

Igår hade jag ju den sista gången för måndagsgrupperna i yogan, men idag går jag tillbaka till förra veckans pass och kör det med nivå 1 och nivå 2. Innan dess har jag yinyogan. Eftersom det har varit ett par lektioner som varit förkortade kör jag en extra gång för den gruppen, så de slutar inte förrän i vecka 21.

Nu är det bara drygt en halvtimme kvar här i arbetsrummet innan jag ska ha min sista lektion för dagen. Mina steg 3-elever ska göra läsförståelsen. Imorgon vill jag rätta färdigt den för båda mina grupper och även börja med bedömningen av en muntlig uppgift som de har gjort.

Okej, känner att jag ska sluta här, eftersom jag vill hinna med lite mer för skolan innan lektionen.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.