Mår bättre, yogajobb och annat

1024 683 admin
  • 0

Hej,

Hoppas att det varit en bra dag. Jag är tacksam för min hals är mycket bättre och jag sov också bra i natt. Underbart!

I morse kunde jag springa långsamt igen. Jag tog det verkligen jättelugnt och det var skönt. Det får bli som det blir med Göteborgsvarvet. Jag kan inte forcera något och jag vill definitivt inte att jag ska bli sämre igen, så jag måste helt enkelt vänta med långpasset. Om allt går som planerat kör jag nog ett på torsdag morgon. Då har det ju gått en vecka sedan jag kände mig förkyld och dessutom får knät vila lite.

I förmiddags var jag nere i yogan och städade och gjorde fint för nästa vecka. Det kändes nästan konstigt att inte spela in något pass, men det var bra att jag tog en paus. Det behövs ibland och som jag skrivit flera gånger här nu, så behöver jag tänka igenom min youtube-strategi. Kanske måste jag förändra ett par saker? Vi får ser hur jag gör.

I dag har jag också jobbat en hel del med nästa pass. Det blir ju konstigt nästa vecka för måndagsgrupperna har sin sista lektion och de andra fortsätter en vecka till. Passet är i alla fall färdigt nu och jag hoppas att mina elever kommer tycka om det. Det är ju en blandad sekvens med lite av varje från terminen som har gått.

Som vanligt på söndagarna skrev jag också mitt veckobrev och nu ska jag bara fundera ut temat och andningen för veckan som kommer. Om jag inte blir färdig i kväll kan jag göra det i morgon, så det är inte så mycket stress med det.

Nu i kväll har vi ätit middag tillsammans och jag har också planerat en del för Isabellas student. Om en stund ska jag börja göra i ordning mig för kvällen. Jag gillar att komma i säng i tid och läsa en stund. Just nu läser jag “Kärleksbrevet” av Lucinda Riley. Jag har inte läst någon bok av henne förut, men tycker hittills att den verkar helt okej.

Ha en fin kväll❤️!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.