Lite förkyld, lugn dag och pizza på balkongen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en trevlig lördag. Jag är glad för jag känner mig mycket bättre än igår. I morse när jag vaknade blev jag orolig för jag hade väldigt ont i halsen, men jag sköljde med saltvatten och bikarbonat (läste på nätet att det var bra) och gjorde min gurkmeja, citron och ingefäradrink och tog lite honung i också. Efter det tog jag Buster och gick ut och gick och sprang lite grann (väldigt lite). Det var skönt att komma ut i alla fall. När jag kom hem gjorde jag yoganidra en halvtimme och det var jätteskönt. Jag ska försöka göra det en gång om dagen.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag hämtade Philippa i Hovås, var på MAXI och handlade och nu har jag jobbat lite grann med planeringen för maj, förberett för skolan och yogan och skrivit lite på min fjärde roman.  Jag behövde vila idag. Ibland måste man ta det lugnt. Jag behövde verkligen ta det lugnt. Igår kände jag mig helt färdig, så jag är otroligt tacksam att det är lördag idag. Det är skönt att jag har morgondagen att vila också.

Nu ikväll har Peter, Isabella och jag ätit pizza på balkongen. Det var mysigt. Alla barnen är ute med sina vänner nu, men både Isabella och Josefina ska jobba imorgon, så jag hoppas att det inte blir så sent.

Nej, jag har inte så mycket mer att berätta. Imorgon ska jag sätta ihop nästa veckas pass. Det är lite konstigt för måndagsgruppen slutar, men de andra fortsätter med den “gamla” sekvensen nästa vecka också. Det blir så på grund av helgdagarna. Jag har bestämt att jag inte spelar in någon video den här veckan. Det är lite synd, men nu blir det så. Jag har tappat inspirationen lite grann och måste fundera lite kring min Youtube-kanal och hur jag ska gå vidare med den. Det tar mycket energi att spela in videorna och jag vet att det finns de som uppskattar dem, men jag vet inte om jag borde köra något annat koncept. Vi får se hur jag gör.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.