Vänskap och gemensamhet en grå söndag i Göteborg

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Jag är lite trött efter att ha gjort en hel del idag. Vi hade en jättetrevlig kväll igår. Det är alltid kul att träffa kompisar. Dagens reflektion handlar just om vänskap och gemensamhet. Igår läste jag i boken “The Stress Solution” (som jag har nämnt här förut) om vikten av att ha goda vänner för välbefinnandet. Författaren skriver också om hur pubar och kyrkor i England har stängt och att det bidragit till att många fler människor är ensamma. Det intressanta är att han också skriver om hur t.ex. närvaron på regelbundna yogaklasser kan leda till att man känner att man tillhör ett sammanhang och då slog det mig att jag hoppas att (i alla fall några av mina) elever känner så. Det hade varit fantastiskt. Jag försöker skapa en så mysig stämning som möjligt i grupperna och hoppas att det kan bidra till sammanhållningen och tryggheten.

Idag har jag gjort färdigt sekvenserna och är nu spänd på vad eleverna kommer att tycka om dem. Det är alltid roligt att sätta ihop programmen, men tidskrävande. Jag började vid tretiden och var inte färdig förrän vid åtta… Ja, ja jag gör ju bara arbetet en gång varannan vecka. Meditationerna och barnyogan tar inte lika lång tid att planera.

Annars har jag inte hunnit jobba så mycket. Jag ska börja läsa en ny roman idag – “Längtansresan” av en tjej som jag träffade när jag var i Mölnlycke Bok och Papper och signerade mina böcker. Det ska bli spännande och något helt annat jämfört med “Näktergalen”.

Ha en fin fortsättning på din söndag!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.