Vardagsliv: semestern har börjat

150 150 admin
  • 0

Idag har vi varit på väg hela dagen och befinner oss nu i mitten av Tyskland. Det känns härligt att vara på resande fot igen. Jag har alltid älskat att resa, men är samtidigt väldigt hemmakär. Efter flera år utomlands har jag kommit fram till  att det inte finns någon perfekt plats. Alla länder har sina för- och nackdelar. För mig är det viktigaste att vara nära de som betyder mycket för mig, men jag vill aldrig sluta upptäcka nya platser. 

Jag skall försöka skriva varje dag här på bloggen och lägga ut lite foton på sociala medier. Nu kommer vi snart fram till hotellet o h få skall jag springa och yoga en stund. Jag känner att jag behöver röra på mig lite grand efter en hel dag i bilen. 

Ha en fin onsdagskväll!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.