Vardagsliv: Dags att redigera romanmanuset och inspelning av yogavideo

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni haft en fin dag. I förmiddags var jag äntligen och klippte mig. Det var jättehärligt att få det gjort och det var en väldigt duktig tjej som slingade håret och klippte topparna. Kul!

På vägen hem från stan stannade jag till och hämtade upp två paket som jag hade fått på posten och jag blev mer än förvånad när jag såg att det ena paketet innehöll mitt romanmanus. Det var från min redaktör och nu börjar arbetet med att få färdigt texten. Det känns spännande och pirrigt, men jag hoppas att det skall gå bra. Kan fortfarande inte riktigt fatta att jag fått ihop en berättelse av de tankar och idéer jag burit inom mig i flera år.  Om någon vill läsa boken är nästa fråga… Vi får väl se :-)…

Nu i eftermiddag har jag spelat in den sista yogavideon för terminen. Den kommer att ligga på youtube och här på hemsidan imorgon. Fokus är på framåtfällningar, men jag går igenom mer eller mindre hela kroppen. Testa gärna!

Idag är jag riktigt trött, så jag skall gå och lägga mig tidigt. Tyvärr kunde inte min bror komma idag som det var tänkt. Han blev ombokad til ett annat flyg och kommer först imorgon. Lite tråkigt, men inget att göra. Mina föräldrar var i alla fall här och vi fikade med jordgubbar och sommarbakelse. Det var mumsigt. Jag försöker att inte äta för mycket sött, men jag unnar mig det när det känns bra. Kanske blir det så i framtiden att jag helt slutar att äta socker, men just nu är det inte aktuellt. Jag tycker att det funkar ganska bra att hålla det på den här nivån.

Ha en fin måndagskväll!

Namaste,

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.