Yoga på sjukhuset och trött kväll

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är sent, nästan halv elva och jag måste snart gå och lägga mig. Det har varit en trött fredagskväll, som det ofta är.

Jag var uppe tidigt och sprang igen och efter det hade jag veckans sista yogalektion i studion. Den här gången kom alla i gruppen – trevligt 😊!

Efteråt cyklade jag till skolan och hade min morgonlektion. På fredagar hag jag två pass nu med en och en halv timmes paus. Jag använde den för att planera en lektion i nästa vecka och göra några andra saker för skolan. Nu har jag en arbetsplats där jag kan sitta och det är bra.

Efter min andra lektion cyklade jag hem och åt lunch. Jag var väldigt trött redan då, men piggande till efter det att jag ätit. Eftersom jag skulle ha en lektion på Östras barnsjukhus så såg min planering lite annorlunda ut. Jag hann gå ned till yogan och spela in ett pass, men efter det packade jag ihop några mattor och åkte iväg. Tyvärr hade jag lite otur på vägen dit. Först fungerade inte gpsn i mobilen. Sedan var det stopp i trafiken på motorvägen och därefter hade jag inte appen jag behövde för att parkera, men i slutänden blev det ändå bra. Jag körde ett blandat pass, som jag hoppas deltagarna tyckte om. Det är alltid roligt att vara ute på arbetsplatser och ha yoga😊.

När jag kom hem från yogan var jag helt slut, men vi städade här hemma och sedan åt vi indisk mat som Peter hade köpt i stan. Det var mysigt att äta hela familjen, även om det som vanligt var svårt att få alla att sitta kvar vid bordet.

Nu ikväll har jag bara grejat lite med min planering och gjort lite småsaker. Jag får göra mer imorgon. Fredagarna är som de är.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.