Mycket att göra…

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det går så där med mitt skrivande här på bloggen… Nu är jag efter en dag igen! Jag var egentligen väldigt strukturerad igår, men på något sätt räckte tiden inte till. Jag hade tänkt att skriva på kvällen efter yogan, men så skulle jag hjälpa Philippa med franskan och så kom vi ihop oss och all min energi gick till att försöka lösa konflikten :-(. Ja, ja familjen måste alltid gå först så är det bara.

Jag hade en bra träningsmorgon och sedan cyklade jag till skolan och hade en av mina tyska 3-grupper. Efteråt cyklade jag hem och åt frukost och jobbade med skolan. Jag förberedde mina lektioner för idag (fredag) och hann också städa yogastudion innan lunch.

På eftermiddagen jobbade jag vidare med lektionsförberedelser, men förberedde även sekvensen för extrayogan. Jag tog också en timme för att pressa nya juicer och göra min smoothie. Det är lite tidskrävande, men jag älskar verkligen min juicepress och jag gör bara juice två gånger i veckan, så så farligt är det inte😊.

Strax innan fem gick jag ner till studion och hade mina tre pass för kvällen- tonårsyogan, nivå 1 och nivå 2. Tiden gick väldigt fort, men som vanligt var jag supertrött när jag kom upp.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.