1000 prenumeranter

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Äntligen är jag på rätt dag! Jag sitter vid skrivbordet, men snart ska jag gå ner till yogan och undervisa min nivå 1-grupp. Jag har ju bara ett pass idag och ingen undervisning i skolan, vilket är skönt. Onsdagarna blir på det sättet en återhämtningsdag, som jag behöver även om jag jobbar här hemma och har som mål att få så mycket som möjligt gjort. Friheten att välja själv när jag gör vad är dock något jag inte har de andra dagarna när jag har fler lektioner och undervisar mer.

I morse sprang jag med Buster, men han var verkligen inte nöjd i början. Han satte sig på rumpan när vi bara kommit hundra meter och vägrade att gå för att det regnade lite grann. Till slut (med hjälp av min snälla och lite bestämda röst) fick jag med honom😊. Yogan gjorde jag efter löpningen idag för jag tog sovmorgon igen. Jag kommer nog att fortsätta göra det på onsdagarna eftersom det kan vara bra att få in en timmes extra sömn mitt i veckan.

På förmiddagen var jag och handlade som jag brukade. Den här gången kunde inte Josefina följa med för hon hade extramatte i skolan.

Tyvärr blev tiden innan lunch ganska oproduktiv, men så blir det eftersom jag handlar då. Jag hade förstås kunnat handla på kvällen, men jag föredrar att handla på förmiddagen och hellre jobba lite extra på kvällen. Det är så skönt att vara i affären när det inte är så mycket folk.

På eftermiddagen förberedde jag min lektion för imorgon och efter det har jag jobbat med yogan. Idag uppnådde jag 1000 prenumeranter! Det är ett mål jag haft länge. Det låter kanske inte så mycket med 1000 prenumeranter, men utan att betala för annonsering (som jag bara gjort ett par gånger), så är det väldigt svårt att få Youtube att visa ens videor, så jag är jätteglad. Nu är det bara ett kriterium till jag måste uppnå för att kunna tjäna lite pengar på min kanal, nämligen att ha 4000 “watchhours” per år. Just nu har jag drygt 2990. Jag vet inte hur svårt det är att uppnå 1000 till, men det är bara att kämpa på.

Nu ska jag greja lite här hemma och sedan gå ner till yogan. Efter yogan ska jag hämta Josefina och Philippa på baletten och övningsköra med Isabella, så det blir nog inte jättemycket jobbat i kväll.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.