Hemma

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det var egentligen en bra lördag och jag hade mycket tid, men ibland när jag har det lite lugnare blir jag ineffektiv och glömmer av det jag verkligen ska göra och så var det igår.

På morgonen när jag vaknade var det ganska dåligt väder, så vi hoppade över vår runda i skogen och sprang i stan istället. Efteråt skulle jag ha gjort min yoga, men det hade redan blivit så sent att jag kände mig hungrig, så jag tog min frukost och yogade senare på dagen istället.

Eftersom jag var på sjukhuset och hade yoga dagen innan hade jag inte städat studion, så jag gjorde det på förmiddagen istället. Ibland är det ganska skönt att städa. Jag brukar lyssna på musik eller en ljudbok och gå in i en liten bubbla. Just nu lyssnar jag på en väldigt bra tysk bok som heter: “Junge Frau, am Fenster stehend, Abendlicht, blaues Kleid”. Den handlar om en ung kvinna som är student och parallellt med det även om hennes mormor och gammelmormor. I återblickarna får man följa hennes gammelmormor under tiden under och innan andra världskriget. I år har jag läst väldigt många romaner som utspelar sig under den tiden och tycker att det är väldigt intressant (även om jag tidigare också läst många böcker om andra världskriget).

På eftermiddagen jobbade jag med yogan. Jag redigerade min inspelning från fredagen, svarade på mejl och skrev kvitton. Nu när jag jobbar mer i skolan måste jag använda helgerna mer effektivt, så att jag kan jobba igen det jag inte hinner under veckorna.

Tyvärr hände det inte så mycket mer resten av dagen. Barnen var borta på sina håll och Peter och jag tog det lugnt här hemma.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.