Kalla bad

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Återigen är jag efter här på bloggen. Det är som det är… Jag hinner inte riktigt med och det gör mig ledsen, men jag hoppas att jag kommer in i allt bättre och hittar mina rutiner. Jag måste prioritera och det går bra när jag är pigg, men när jag är trött gör jag ofta fel saker i fel ordning. Så har det känts den här helgen 😢.

På morgonen var i alla fall vädret finare än på lördagen och Peter och jag sprang upp till Delsjön med Buster. Det är något speciellt med att springa i skogen. Allt känns bättre på något sätt. Jag är tacksam att vi bor så nära Delsjöområdet och att vi har sjön på inte allt för långt avstånd.

Vi badade efter löprundan. Nu börjar verkligen vattnet att bli kallt, men efter mina dagliga kalla duschar känns det faktiskt inte så farligt. Jag har alltid haft svårt för kallt vatten (som jag skrivit om här många gånger förut), men sedan jag började duscha kallt tre minuter varje morgon har min kropp vant sig. Nu hoppas jag fortsätta bada i sjön en gång i veckan över hela hösten och vintern.

När vi kom hem åt vi frukost och jag sköt upp min yoga till senare på eftermiddagen. Jag ville komma iväg till affären och handla innan det blev för sent. Ibland får man vara flexibel och även om jag älskar att yoga på morgonen, så är det ibland skönt att göra det på eftermiddagen och kvällen också.

På eftermiddagen la jag upp veckans video på min Youtube-kanal. Jag spelade ju in en blandad sekvens i fredags. Du hittar videon här:

Jag skickade också mitt veckobrev och svarade på en del mejl.

Söndagarna består också alltid av förberedelsearbete för mina lektioner i skolan, så jag gick igenom det jag behövde, skrev på classroom, så eleverna hade lektionsplanen där och svarade på mejl.

På kvällen lagade Isabella och jag mat tillsammans och det var väldigt mysigt. Vi gjorde poké bowl och det blev mumsigt (tack vare Isabellas hjälp😊). Senare åkte vi också ut och övningskörde tillsammans. Isabella har verkligen blivit jätteduktig på att köra och det är så roligt. Nu måste hon bara fortsätta att öva lika bra som hon gjort de senaste månaderna, så kan hon köra upp till våren.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.