Flitig måndag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Till skillnad från i helgen har jag fått gjort riktigt mycket idag och är väldigt glad för det. Naturligtvis kan inte varje dag vara produktiv, men som jag skrev om söndagen, så gör det mig ledsen när jag prioriterar fel och hamnar i negativa spiraler med tid vid datorn och mobilen med meningslöst scrollande.

Tyvärr sov jag inte så bra i natt, men så är det ibland. Jag gick ändå upp som jag brukar på vardagarna och gjorde min morgonrutin. Det är väldigt skönt att göra min yoga så tidigt på morgonen när alla andra sover och det bara är Buster och jag som är vakna (eller Buster sover faktiskt också 😊).

Efter min träning och en dusch cyklade jag till skolan och hade mina elever i tyska. Det blev en trevlig lektion även om jag inte riktigt hann med det jag hade planerat.

När jag kom hem åt jag frukost och satte mig direkt och förberedde mina kommande lektioner i skolan, som jag ska ha i den här veckan. Jag behövde svara på några mejl också och lägga upp lite information på Classroom.

Nu efter lunch har jag planerat morgondagens yinyoga-pass och meditationen vi ska göra den här veckan. Den här gången tänkte jag att vi skulle göra en mantrameditation på mantrat: “so-hum”. Man säger för sig själv “so” när man andas in och “hum” när man andas ut. Väldigt enkelt att göra och det kan hjälpa att behålla koncentrationen lite bättre än när man fokuserar på andningen. Jag hoppas deltagarna kommer att tycka om den.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.