Stressigt

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag hann inte skriva på tisdagen (igår). Det var extra stressigt eftersom jag utöver mina lektioner också hade möte på eftermiddagen, men dagen var ändå bra (förutom att jag fick ont i huvudet på eftermiddagen 😢).

På morgonen efter min träning var jag i skolan och hade tyska med mina nybörjarelever. Efteråt jobbade jag med skolan hela förmiddagen och tiden gick väldigt fort. Jag hann vila en liten stund, men annars gick tiden i ett.

På eftermiddagen hade jag tyska med en av mina steg 3-grupper och direkt efter det hade vi möte. Jag bytte om till yogakläderna mellan lektionen och mötet för att spara tid för när mötet var slut cyklade jag direkt hem och hade min yinyogagrupp. Tyvärr var det bara en deltagare som kunde vara med igår, men jag hoppas att passet gav henne en lugn och skön stund. I yinyogan gör jag många av positionerna med eleverna och njuter av att kunna vara stilla en hel timme. Naturligtvis måste jag hela tiden ha koll på tiden och på själva sekvensen, men trots det blir det ganska mycket vila för mig.

Efter yinyogan hade jag två grupper till, först nivå 1 och sedan nivå 2. Det var roligt och som tur var släppte huvudvärken framåt kvällen, vilket var en befrielse.

När jag var färdig med min undervisning orkade jag ingenting. Jag pratade med barnen en stund och sedan stupade jag i säng.

Kramar❤️

Johanna

Buster❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.