Funderingar

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är onsdag eftermiddag och jag känner mig lite trött och är fundersam. Onsdagar är ju dagen, då jag inte har någon undervisning i skolan, men ändå känns det som om onsdagarna ofta inte blir så bra. Jag tror det kan bero på att jag har så mycket att göra på tisdagarna och när jag väl vaknar på onsdag morgon, så orkar jag inte pressa mig själv utan blir nästan lite handlingsförlamad (fast jag har många saker att göra). En sak jag måste göra är nog att väva in lite mer vila även på tisdagar, för det tjänar ingenting till att pressa mig själv så mycket att jag sedan blir trött i flera dagar efteråt. Ja, det är inte lätt att hitta balans i livet och jag tror att de flesta kämpar med samma problem. För mig har det dock varit lättare tidigare eftersom jag mest har jobbat hemifrån. Nu är jag mer i skolan och har mer uppbunden tid, vilket ändrar lite på min vardag. Trots det hoppas jag att jag allt eftersom hittar lösningar som passar familjen och mig, så att jag ändå får gjort det viktigaste och det jag verkligen vill göra.

Som jag skrev var jag alltså ganska omotiverad på morgonen, men jag gick ut och sprang och efter det gjorde jag min planering, skrev veckans matlista och åkte och handlade. Eftersom jag inte yogade efter löpningen var jag lite tidigare än vanligt i affären och det var skönt. När jag var hemma igen kom tröttheten över mig och jag hade ingen lust att göra någonting, men jag satte mig och planerade mina lektioner för skolan och efter lunch bestämde jag mig för att dela upp mina arbetsuppgifter i små portioner och då kom jag igång ordentligt med jobbet. Jag har kommit på att det ibland är bättre att säga till sig själv att man ska jobba tio minuter (istället för en timme eller mer) med något för då känns det inte så överväldigande.

Nu ska jag snart gå ner och undervisa min nivå 1-grupp. Vi fortsätter med passet för höfterna. Nästa vecka ska vi fokusera mer på styrkan igen. Då blir det mer för magen och ryggen och en del balanser också. Jag har inte gjort sekvensen ännu. Egentligen hade jag tänkt att göra den idag, men tiden räckte helt enkelt inte till.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Ännu en bild på Buster❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.