Fredag

150 150 admin
  • 0

Vad härligt att det är fredag! Jag älskar känslan inför helgen, även om det inte riktigt är detsamma som när jag var yngre. Då var fredag- och lördagkvällarna heliga. Med små barn och långa arbetsdagar har allt förändrats lite grand. Kanske borde man egentligen fira varje kväll. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg känns det som om dagarna går så fort. Det borde vara möjligt att stanna upp lite grand varje dag och faktiskt påminna sig själv om att alla dagar är viktiga. Kanske är inte alltid varje dag så rolig, men den är ändå betydelsefull. Jag försöker att påminna mig själv om att alla händelser i livet (bra och mindre bra) på något sätt händer för att det är någon mening med dem. Ibland är det svårt att förstå när man är mitt uppe i en jobbig situation, men efteråt när man tagit sig igenom, så ser man ofta att det faktiskt inte bara var negativt utan också kanske gav ett annat perspektiv på livet eller öppnade upp en förståelse för något som känts obegripligt innan.

Idag har jag haft tid att arbeta med mitt lilla företag hela dagen. Det känns jättebra. Jag har uppdaterat hemsidan och jobbat en hel del med bloggen och några nya idéer för den. Jag skall försöka att lägga till lite nya inslag… Jag väntar också med spänning på min annons som skall komma ut i tidningen “Öster” den här helgen!

Eftersom det är fredag idag och de flesta av oss är lediga imorgon och kan fira lite extra (vilket inte utesluter att vi firar de andra dagarna i veckan också!), så länkar jag här till en härlig fredagslåt!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zB8txXS2PFs]

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.