Lite yoga varje dag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Har din dag varit bra? Jag hade en ganska seg start, men nu känns det bättre. Jag hade en del att ta igen med planeringen på förmiddagen eftersom jag var borta både i måndags och igår, men nu har jag kommit ikapp och är i fas igen.

På lunchen var jag på ICA Maxi och handlade. Det är skönt att kunna åka till affären på förmiddagen när det inte är så mycket folk där. Jag är jättetacksam för att jag kan göra det.

På eftermiddagen tappade jag fokus en stund och “råkade” surfa in på MyHeritages hemsida, där jag jobbade på mitt släktträd. Det är spännande nu för mitt DNA-test har kommit fram till labbet och jag HOPPAS få svar på det till jul. Jag letar ju efter min mormors pappa, som än så länge är okänd. Kanske kan DNA-testet ge ett svar på vem han var? Jag hoppas i alla fall kunna hitta någon ledtråd, som kan föra mig närmare svaret.

Jag har också arbetat på min roman. Det går VÄLDIGT långsamt för tillfället, men det går i alla fall framåt.

Nu ikväll har jag städat yogasalen och förberett för morgondagens sista herryoga för terminen. På kvällen har jag sedan nivå 1 och 2 klockan 18-19 och 19-20.30. Det blir alltså mindre undervisning för mig den här veckan eftersom barnyogan har slutat.

Okej, det är dags för mig att planera torsdagen och sedan ska jag lägga ihop tvätten (Det känns tyvärr som om det alltid finns tvätt att lägga ihop här hemma). Om en stund ska jag åka och hämta Isabella och sedan ska vi titta på “Hela Sverige bakar” som vi brukar på onsdagarna.

Nu är ju snart yogan slut för terminen och dagens tips är att om du inte har möjlighet att yoga i en studio eller hemma att åtminstone göra en position eller solhälsning om dagen. Det kan du göra i dina “vanliga” kläder på golvet om det är så (ta bara av dig strumporna, så att du inte halkar :-)). På sistone har jag kommit fram till att det är mycket bättre att göra lite varje dag än att skjuta upp saker och ting för att man inte har tid. Testa gärna!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.