Att börja om på nytt

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag är äntligen tillbaka här på bloggen. Tyvärr har jag fått göra ett par dagars uppehåll och många av mina rutiner har fått stå tillbaka också 😢. I tisdags hade jag en jättetrevlig kväll med Isabella, Isabellas kompis och Isabellas kompis mamma. Vi var på “Bon” och åt och jag njöt av att vara ledig på kvällen, som jag nästan aldrig är eftersom jag vanligtvis undervisar yoga då. Hur som helst, när jag kom hem kände jag mig verkligen inte kry. Jag gick och la mig tidigt och på morgonen på onsdagen var jag fortfarande krasslig, men tog mig ut och gick/sprang min runda. Efteråt cyklade jag till jobbet för att vara med på ett möte. Jag kände mig tyvärr inte bättre och bestämde mig att gå hem och vila fram tills nästa möte.

På kvällen skulle vi ge oss iväg till Kielfärjan och jag var fortfarande inte pigg, men vi åkte till båten med barnen och Peter. Det blev ingen livad kväll direkt. Efter någon timme var jag tvungen att gå till hytten och lägga mig. Barnen är ju så stora nu, så de klarade sig själva och det var skönt. Natten mellan onsdagen och torsdagen sov jag ryckigt och hade framför allt jätteont i huvudet trots att jag tagit Ipren. På torsdag morgon när jag tänkte gå ut på däck och åtminstone promenera mådde jag så illa att jag inte orkade stå på benen, så jag fick gå och lägga mig igen. Barnen känner som tur är till Kiel vid det här laget, så de gick ut själva och var borta några timmar i stan. Under tiden sov jag och Isabella var snäll och kom tillbaka med febernedsättande, som jag tog. Efter det vände det. Jag kände mig långsamt bättre och orkade mig ut några timmar på stan med tjejerna. Det var underbart att bli av med huvudvärken och jag njöt av att vara ute en stund.

I fredags kom vi tillbaka till Göteborg och jag hade ganska mycket energi, men kände mig fortfarande förkyld och så har det fortsatt. Nu är jag mycket bättre än i onsdags/torsdags, men inte riktigt återställd.

Jag har inte varit så här förkyld/sjuk på säkert fyra till fem år och ändå var det ju inte så farligt, men det som var tråkigt var att jag fick bryta min “running streak”. Jag har inte orkat springa på flera dagar och det är sorligt, men så är det. Ibland får man helt enkelt börja om på nytt. Det finns ett uttryck på engelska som lyder: “Get back on that horse”. Att ta sig upp på hästen igen och det är det jag måste göra. Jag får börja om med mina vanor med löpningen och yogan. Som tur är har det inte gått så många dagar. De senaste mornarna har Peter och jag promenerat samma sträcka som jag normalt springer och det har gått bra. Imorgon får jag se vad som händer. Jag har inte haft feber på flera dagar nu, men jag vill inte anstränga kroppen för mycket. Jag får helt enkelt bestämma när jag vaknar imorgon på morgonen, men min gissning är att jag kommer att gå då med. Det här har ändå varit en ganska tuff förkylning eller kanske mer en influensa.

Idag la jag upp veckans sekvens på min Youtube-kanal. Den spelade in förra veckan innan jag blev krasslig. Du kan titta på den här:

Nu ska jag göra en liten stund yoga och sedan ska vi laga middag.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.