Handling, juice, smoothie, bokklubb och pizza

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Dagen var så fullbokad med saker att göra att jag glömde att skriva på bloggen (igen).

Festen på schweiziska klubben på lördagskvällen var trevlig, men det var synd att det inte var så många som kom. Vi åt i alla fall gott och det var roligt att mamma och pappa var med också. Det är sällan vi gör sådana saker tillsammans.

På söndagen var Peter och jag ute och sprang igen. Tyvärr har vi inte haft tid och möjlighet att springa i Delsjöområdet på ett par veckor, men det blev i alla fall den vanliga rundan. Efteråt åkte jag direkt och handlade som jag brukar på söndagar. Jag trodde jag skulle ha ganska mycket tid under dagen, men när jag kom hem ifrån affären och hade gjort min yoga och gjort mina juicer samt bakat en kaka till bokklubben var det nästan ingen tid över att göra något här hemma utan jag satte mig direkt i bilen och åkte till en av medlemmarna i bokklubben.

Vi diskuterade boken “Lektioner i kemi” av Bonnie Garmus på bokklubben. Det var jag som hade valt den boken, men det som var synd var att jag inte hade den riktigt i färskt minne. Jag lyssnade på den i somras och tyckte mycket om den, men igår när jag skulle diskutera den märkte jag att jag glömt en hel del, som synd var… Hur som helst, det var som vanligt väldigt trevligt att träffas och prata (både om boken och om annat).

När jag kom hem bakade vi pizza tillsammans i familjen. Det var roligt att göra något tillsammans för en gångs skull. Det känns som om vi inte gör det så ofta nu för tiden.

Efter vi hade ätit var jag helt slut, men hade glömt att lägga upp videon, så jag satt med det och veckobrevet. Här är videon om du vill yoga med mig där hemma😊.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.