Två inspelningar och förberedelser för schweiziska klubbens fest

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag på rätt dag. Det är lördag eftermiddag och om en knapp timme ska jag åka med mamma och pappa på schweiziska klubbens 80-årsfest. Det ska bli skönt att gå bort och roligt att vara med på festen.

Jag är jättetacksam att det är undervisningsfritt nästa vecka. Det har varit mycket den senaste tiden och jag behöver vila lite extra. Jag kommer att jobba mer eller mindre varje dag, men på torsdag tar jag ledigt eftersom vi är i Kiel då. Jag ska också träffa kompisar på kvällarna och vara med på en studiedag hela onsdagen.

Hösten är tuffare än våren, eftersom det inte är några helgdagar förutom vecka 44, fast i november blir det mysigt med julförberedelserna. Jag älskar julen och allt som hör till😊.

Idag har jag spelat in två yogavideor och förberett sekvensen för vecka 45-46 och det är jag jättenöjd med. Det känns skönt att ha förberett så mycket, så att jag kan ta det lite lugnare nästa vecka. Jag satt igår kväll (när jag äntligen fick tillbaka energin) och planerade videor för flera veckor framåt. Det är så dumt att jag inte gjort det förut. På det sättet måste jag inte stressa inför varje inspelning.

Nu ska jag förbereda mig för festen.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.