Yoga, skola, veterinär och helt slut

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Även fredagen var hektisk. På morgonen hade jag min yogalektion som vanligt, sedan cyklade jag in till skolan och hade tyska för min steg 3-grupp. Vi pratade lite om halloween i Tyskland jämfört med i Sverige och i USA och det var trevligt. Jag önskar att jag kunde väva in fler sådana saker i undervisningen, men det känns som om det är så mycket jag måste hinna med på mina lektioner.

På förmiddagen satt jag på skolan och jobbade och hade sedan min lektion i tyska 1 innan jag gick hem.

Jag hann bara gå ut med Buster och äta min lunch och sedan behövde jag åka till veterinären med Buster igen. Han skulle undersökas inför en kommande tandrengöring och sanering eftersom hans tänder är så dåliga.

När jag kom hem från veterinären var jag helt slut. Jag hade gjort ett fint schema för mig med uppgifter att göra för yogan och skrivandet och ekonomin, men jag satt som en zombie framför datorn och klickade från sida till sida nästan utan att registrera vad som stod där. Jag var helt enkelt helt slut i både kroppen och hjärnan. Som tur var blev det lite bättre efter vi ätit middag och jag tagit en kopp kaffe, så jag orkade i alla fall planera en del för yogan vilket var bra.

Kramar❤️

Johanna

Jobb på skolan

Leave a Reply

Your email address will not be published.