Skola, bibliotek, Norrgavel, städning och yogaundervisning

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag har kommit efter här på bloggen igen. Ett utkast måste ha försvunnit för jag var nästan säker på att jag skrev i torsdags. Hur som helst, den här veckan har varit tuff (nu är det egentligen lördag), men det är bara att acceptera. I torsdag var jag på skolan och sedan cyklade jag till biblioteket snabbt. Jag hade lånat en del böcker för Philippas franska som jag lämnade tillbaka. Hon tycker den är svår och jag försöker att hjälpa henne.

Efter biblioteket cyklade jag vidare till “Norrgavel”. Jag har en yogaelev som jobbar där och förra året hade jag en yogalektion för dem och fick ett presentkort (väldigt snällt 😊). Det fanns förstås jättemånga fina saker jag hade kunnat köpa där, men till slut bestämde jag mig för underlägg till vårt middagsbord och en bok om groddning. För länge sedan (innan barnen) groddade jag ganska mycket, men efter det har jag inte gjort det. Länge har jag velat, men sedan har jag glömt av. Nu ska jag ta tag i det igen.

På eftermiddagen städade jag huset och vi hade utvecklingssamtal via länk för Philippa. Tiden gick och även om jag skyndade mig så mycket jag kunde med städningen hann jag inte så mycket mer. Jag förberedde barnyogauppgiften och mina lektioner på skolan för fredagen och jobbade en liten stund med skrivandet.

Efter all stress kändes det väldigt skönt att gå ned till yogan och undervisa. Jag varvar alltid ned när jag är i yogastudion även om jag måste vara alert när jag undervisar. Det är som om stämningen med de lugna andetagen och fokus på kroppen får min hjärna att vila. När jag sitter ned och guidar eleverna i den sista savasana för kvällen så känner jag alltid ett jätteskönt lugn i hela kroppen och i huvudet. Trots att det är tufft ekonomiskt och tidskrävande att vara yogalärare, så ger det mig otroligt mycket❤️.

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.