Bokklubb, rättningar och inspelning

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag ligger i sängen och ska snart sova. Det har varit en innehållsrik dag och nu är jag ganska trött.

I morse efter träningen var jag i skolan. När jag kom hem planerade jag och tittade på veckans avsnitt av “Gifta vid första ögonkastet”. Det var som vanligt roligt och lite spännande att ae hur parens relationer utvecklar sig.

På eftermiddagen jobbade jag med yogan. Jag spelade in ett nytt pass, redigerade och la upp det på Youtube. Du kan titta på det här:

Jag jobbade också med en del skolarbete och måste fortsätta med det imorgon.

Nu på kvällen var jag på bokklubben. Det var mysigt att fika tillsammans även om vi inte diskuterade boken så mycket (“Pendlarsällskapet”). Det var bara jag som hade läst färdigt den men så kan det vara. Nu får vi se vad det blir för bok nästa gång.

Okej, jag måste sluta här. Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.