En upptagen tisdag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter vid skrivbordet, men ska alldeles strax gå och lägga mig. Det har varit en ganska stressig dag med väldigt mycket jobb för skolan. Det är ju slutspurten nu och betygen ska snart vara satta. Imorgon kommer jag också få jobba mycket med bedömning, men det löser sig. Jag har läget under kontroll 😊.

I morse efter träningen planerade jag en stund och sedan gick jag igenom mina elevers texter. Jag hade några stycken kvar att bedöma, men ville också gå igenom de andra för att dubbelkolla mina betyg. Efteråt hade jag lite tid att jobba med skrivandet, men hann inte mycket förrän jag skulle cykla iväg till skolan. Jag hade min lektion och sedan ett möte med de andra språklärarna där vi diskuterade bedömning och betygssättning.

När jag kom hem gick jag ut med Buster och så gjorde vi middag här hemma. Jag hade egentligen trott att jag skulle hinna jobba en hel del, men tyvärr räckte min energi inte riktigt till. Nu har jag i alla fall lagt ut ett inlägg med reklam för uteyogan på sociala medier och det känns bra. Jag hoppas många kan komma imorgon.

Jag är tyvärr för trött för att skriva något mer här, så jag slutar nu. Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.