Uteyoga och bedömning av texter

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag! Jag är lite trött, men är kvar vid skrivbordet. Idag yogade jag inte på morgonen som jag brukar utan gick ut och sprang direkt. Efteråt planerade jag en stund och sedan åkte jag till affären och handlade som jag brukar på onsdagar. Efteråt jobbade jag med yogan. Jag har planerat att spela in tio videor innan jag går på semester i mitten av juni. Jag vill sedan kunna lägga upp en varje vecka fram tills dess att mina kurser börjar igen. Jag har aldrig gjort så förut, men vill försöka den här sommaren. Det känns viktigt att jag håller kontakt med mina prenumeranter. Jag vill lära mig att bli bättre på det och får se om jag har tid under sommaren att fundera ut nya strategier.

På eftermiddagen jobbade jag med skolarbetet. Jag bedömde texter och lyssnade igenom samtal som eleverna har haft den här veckan. Imorgon blir det nya muntliga med mina elever i steg 2. Efter det måste jag jobba med fler bedömningar. Treornas betyg ska vara satta i början av nästa vecka. Vanligtvis brukar jag inte ha treor, men den här gången har jag ett par stycken.

Nu ikväll hade jag yoga i trädgården. Det var roligt och härligt. Vädret var på vår sida och jag håller tummarna att det fortsätter lite till. Nästa tillfälle jag planerat är på måndag i nästa vecka (kl. 17.30-18.30). Jag funderar också om jag skulle kunna ha yoga på något annat ställe i närheten utomhus. Det hade varit kul och lite av en utmaning 😊.

Jag måste snart gå och lägga mig, så jag ska avsluta jobbet vid datorn nu.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.