Fler bedömningar, betyg och inspelning

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det har varit en splittrad dag idag, Det är konstigt hur det blir så ibland utan att man riktigt vet varför. Fast idag vet jag nog att det handlar om att jag har väldigt mycket att göra med bedömningsarbetet för mina elever och det hänger över mig och gör att jag har svårt att ta tag i det andra som jag ska göra. Hur som helst, jag har ändå hunnit en del i alla fall.

I morse efter löpningen hade jag min steg 2 grupp och efter det cyklade jag hem och jobbade med yogan. Jag hade planerat att spela in nästa video innan lunch, men jag orkade inte. Det tar lite extra på krafterna att spela in jämfört när jag bara gör yogan för mig själv. Efter lunch gick jag i alla fall ned till studion och spelade in min andra video. Jag ska få ihop elva videor den här och nästa vecka, så det kommer att bli en inspelning per dag ca. Även om inspelningarna är lite ansträngande, så är själva ihopsättandet av passen det som tar mest tid. Jag vill ju inte göra samma sekvenser som jag redan har gjort utan variera mig och hitta nya positioner och kombinationer 😊. Fördelen med att jag spelar in flera videor nu är att jag kan återanvända vissa delar av passen i mina sekvenser i höst. Det besparar mig arbete och det är ju skönt.

På eftermiddagen har jag suttit med betygen för mina elever och det kändes i alla fall bra. Det är skönt när allt börjar falla på plats även om jag har vissa uppgifter kvar att bedöma. Det mesta av det kommer jag att kunna göra i morgon och på helgen. Sedan väntar en del arbete med en prövning jag ska ha i engelska. Den måste jag förbereda mig för, men jag ska inte ha den förrän vecka 24, så jag har ganska gott om tid på mig. Allt kommer att lösa sig… Det känns bara lite mycket nu.

I morse lyssnade jag på en bok, som jag lyssnat på några dagar nu. Den heter: “The Power of Unwavering Focus” och är skriven av Dandapani. Boken är på många sätt intressant. I början tyckte jag att den var lite “pratig”, men den har tagit sig och i morse lyssnade jag väldigt intensivt för det författaren pratar/skriver om är något jag verkligen vill bli bättre på, nämligen att komma ur negativa tankemönster och att undvika att fastna i sådant som oroar mig. Jag ska skriva mer om boken när jag har lyssnat färdigt på den.

Nu ska jag snart stänga datorn och förbereda morgondagen. Det känns konstigt att jag inte har någon yoga nu ikväll. Jag är så van att jobba vid den här tiden att jag nästan känner mig lite rastlös när jag inte gör det, men på måndag blir det förhoppningsvis uteyoga och om det fortsätter att vara fint väder blir det kanske en eller två gånger till i nästa vecka. Jag skriver mer när jag vet hur det blir.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.