Trött, bedömningsarbete, video och pizza

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Oj, oj vad jag är trött. Jag är alltid helt slut på fredag kväll och jag måste väl acceptera att det är så, men det stör mig lite.., fast jag ska inte klaga för det har varit en bra dag. Jag har gjort ungefär det jag planerade och får vara nöjd med det.

I morse efter träningen cyklade jag till skolan och hade de sista muntliga proven med mina elever i steg 3. När jag kom hem och hade ätit frukost satte jag mig och bedömde, men hann tyvärr inte riktigt med allt jag hade planerat. Jag får helt enkelt fortsätta imorgon och på söndag. Det löser sig.

Efter lunchen satte jag ihop dagens sekvens (framåtfällningar) och sedan var jag nere i yogastudion och spelade in. Nu har jag filmat tre av sommarens elva videor. Imorgon tänkte jag försöka filma ute och det funkar med vädret och om det inte blåser för mycket. Det har jag inte gjort förut, så det blir ett litet experiment, men förhoppningsvis funkar det. Jag tror det blir en yinyogasekvens imorgon, sedan får jag se vilket pass jag lägger upp på söndag. Jag kommer förhoppningsvis att ha fem olika videor att välja mellan. Nu när jag kommit in i det känns det ganska roligt att spela in, så jag ser fram emot morgondagens video.

På eftermiddagen hade jag tänkt att jobba med skrivandet, men jag orkade inte. Energin tog slut redan då och jag började städa huset istället. Vi gjorde pizza nu ikväll som blev riktigt god. Jag gjorde ett degrecept som jag hittat i en bok och som är väldigt bra. Nästa gång ska jag lägga lite mer tid på tillbehören eller det vi lägger på pizzan också, så blir det nog ännu bättre. Den här gången var det ganska basic med pesto, ruccola, spenat, tomat, och ost.

Nu ska jag sluta jobba här vid datorn och göra lite annat (innan jag somnar😊). Ha en fortsatt fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.