Boksignering på lördag!

1024 1024 admin
  • 0

Hur är det? Jag tycker att jag har kommit in i mitt jobb ganska bra nu. Visserligen är barnen fortfarande hemma från skolan, men eftersom de är så stora klarar de sig oftast helt okej själva. Idag är de faktiskt alla tre borta på annat och jag har lite tid att jobba ensam. Det känns nästan konstigt att det är så tyst i huset – bara Buster och jag är hemma.

Löpningen, yogan och meditationen gick bra idag. Jag springer fortfarande sakta och stannar med Buster titt som tätt, men tror ändå att kroppen blir starkare av mina rundor i området.

På morgonen började jag läsa en ny bok, som jag redan läst nästan 100 sidor i. Den heter “Lycka och livsstilslögner på landet” och är skriven av Anna Winberg. Jag fick låna den av mamma, som läste den för ett par månader sedan. Den är väldigt lättläst, så jag tror nästan att jag kommer att ha läst ut den till imorgon.

Efter lunch jobbade jag vidare med redigeringen av min text. Jag märker att andra omgången går snabbare än första. Vissa sidor läser jag bara igenom, medan jag på andra fortfarande behöver ändra en del. Jag trodde att jag skulle vara tvungen att lägga till många miljöbeskrivningar, men nu när jag läser ser jag att jag (omedvetet) ändå fått med en hel del om miljön och omgivningarna.

På eftermiddagen har jag jobbat med yogan. Som tur är ser det ut att bli bättre väder än jag trodde på torsdag och jag tror nog att vi kan vara ute. För säkerhets skull har jag dock städat i yogasalen ändå. Jag har det som ett alternativ i fall det inte blir uppehåll som de lovat. Det finns fortfarande plats, så anmäl dig gärna :-)!

Nu ska jag snart äta middag och varva ner lite grann. Ikväll blir det nog en del läsning, men jag ska vara med familjen också. Precis för en liten stund sedan fick jag besked att jag ska signera mina böcker på “Mölnlycke bok och papper” på lördag kl. 13-14. Det ska bli jättekul! Om du har vägarna förbi får du gärna komma in och säga hej!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.