Eftermiddagsjobb på biblioteket

1024 1024 admin
  • 0

Hur är det idag? Jag sitter just nu på biblioteket och skriver. Det känns ganska skönt att vara hemifrån en stund. Ibland har jag svårt att koncentrera mig på eftermiddagarna. Det är jättemysigt när barnen kommer hem ifrån skolan, men jag kan inte fokusera när det ringer på dörren, kompisar kommer hem och det äts i köket. Jag älskar verkligen barnen och tycker det är så roligt när det är många barn hemma, men för mitt jobb är det inte bra. Jag tror därför att jag kommer åka oftare hit eller till något café och sitta och skriva. Att slippa bli avbruten är guld värt och sedan kan jag komma hem och vara en snällare mamma.

Jag hade en mysig morgon med morgonyogaeleverna och sedan en löprunda i området. Springningen på fredagar är alltid jättetrög. Jag är ofta trött efter det att jag undervisat yogalektionen, men när jag väl har sprungit känns det väldigt skönt. Jag läste precis en artikel på nätet om hur välgörande det är att hålla igång hela livet och sådana nyheter gör att jag känner mig mer motiverad att fortsätta med både löpningen och yogan.

På förmiddagen var jag tvungen att uträtta en del ärenden. Helgen kommer att bli intensiv med två skolbazarer och mitt kalas imorgon, men jag ser fram emot det. Det är kul när det händer saker, så länge det känns som om det inte blir för mycket. Nu skall jag alldeles strax hem och städa huset. Kanske inte den allra roligaste uppgiften, men jag vill att de skall vara fint hemma för mitt lilla kalas.

Hoppas att du får en fin helg!

P.S. Ikväll skall jag också göra min sellerijuice, som jag skrev om tidigare i veckan. Vi får se hur den kommer att smaka :-)!

P.P.S. Idag la jag ut ett nytt motivationstips på min motivationsblogg. Du kan läsa det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.