Jag hade en jättemysig födelsedag igår :-)

1024 1024 admin
  • 0

Hur är det? Hoppas att det är bra! Jag skrev inte igår. Det var ju min födelsedag och tiden gick på något sätt väldigt fort. Jag hade en jättemysig dag. På morgonen var jag och klippte mig hos en duktig trainee som hette Sanna på salongen Saxée. När jag hade varit hos frisören var jag jättehungrig, så jag åt lunch på Espresso House. De hade ett bra luncherbjudande, så jag tog en jättegod räksallad.

På eftermiddagen jobbade jag lite med datorn, men hann inte så mycket innan jag åkte med Josefina till hennes skola för att lyssna på deras LiveAid-konsert. Barnen var jätteduktiga och det var roligt att se dem uppträda.

På kvällen åt vi middag tillsammans i familjen. Isabella var jättesnäll och gjorde god pizza och en jättefin tårta. Jag blev verkligen uppvaktad och jag är så tacksam för min familj!

Idag hade jag herryogan på morgonen. Killarna var så duktiga och det var roligt att se att alla stod på huvudet. Jag hoppas att vi hinner det i grupperna ikväll också.

På förmiddagen tog jag mig en rejäl funderare angående mitt skrivande. Jag bestämde mig för att skriva ytterligare mejl till förlagen och fråga hur det går och om de har läst. Jag skrev till tre av de fyra förlag jag skickade in till i juni. Jag hoppas att jag får något svar snart, så att jag vet hur det ligger till. Att vänta på det här viset håller på att göra mig galen.

Nästa beslut jag tog var att jag skall skriva fem sidor om dagen fram till den sista januari. Det kan vara fem skräpsidor, men det skall vara fem sidor. Så är det bara. Jag måste på något sätt komma igång med skrivandet. Visst är det bra med struktur och ordning, men när man fastnar i det är det inte bra (och det känns som om jag har gjort det nu).

Nu i eftermiddag har jag jobbat lite med barnyogan och motivationsprojektet. Jag kom på en ny idé som jag skall spinna vidare på imorgon.

Imorgon blir en intensiv dag. Jag måste tyvärr uträtta några ärenden på förmiddagen, men på eftermiddagen tänkte jag åka till biblioteket och jobba. Jag behöver komma hemifrån då och då. Nu måste jag sluta och istället gå och göra färdigt mig för eftermiddagens och kvällens yogaklasser.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.