Nu går det anmäla sig på hemsidan

768 1024 admin
  • 0

Hur mår du? Idag har jag tyvärr haft ont i huvudet hela dagen. Jag får huvudvärk med jämna mellanrum. Jag accepterar det och gör mitt bästa för att förebygga och att hitta lösningar, men idag var jag tvungen att ta en huvudvärkstablett. Jag har klarat mig ganska länge utan det på sistone, men idag gick det inte. Jag har yogaklasser om en och en halv timme och kan inte undervisa om jag har min värsta migrän. Tyvärr sitter värken fortfarande kvar, men jag hoppas att den snart släpper helt.

Igår kväll var det trevligt på yogan, men när jag slutade jobba fick jag reda på något som stressade och oroade mig. Jag kunde inte sova så gott i natt och har haft svårt att koncentrera mig idag. Nu känns det lite bättre. Jag har vilat mycket. Det brukar jag inte göra annars, men idag behövdes det. Att lyssna på kroppen och själen är viktigt.

Imorgon är det min födelsedag. Jag skall klippa mig då. Det har blivit en tradition som jag försöker göra varje år, en present till mig själv. Det skall bli mysigt. På kvällen skall vi vara tillsammans i familjen och äta middag. Jag ser fram emot det.

Hoppas att du får en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

P.S. Jag har planerat nästa termin idag och även uppdaterat hemsidan, så nu går det att det att anmäla sig inför våren🙂.

Leave a Reply

Your email address will not be published.