Måndag med kombucha

683 1024 admin
  • 0

Klockan är halv tre och jag skall snart lämna mitt lilla kontor här hemma och förbereda mig för veckans första yogaklasser. Jag var lite seg i morse och kom inte riktigt igång med mitt arbete som jag ville. Jag tror det berodde på att jag inte hade tid att planera veckan igår. Mitt mål är egentligen att planera kommande vecka på söndagar, så att jag är redo att börja veckan direkt på måndag morgon, men idag blev det inte så. Som tur var rättade det till sig ganska snabbt och nu känner jag mig ändå rätt så nöjd med arbetsdagen.

Jag fick som jag skrev använda ganska mycket av dagen åt att planera, men har också hunnit gå igenom yogasekvenserna och planerat en ny meditation. Den här veckan skall vi använda min app Insight Timer.

Min dotter Josefina är tillbaka i skolan idag, men jag fortsätter att kurera mig med så bra mat som möjligt för att stärka kroppen. Det betyder inte att jag bara äter hälsosamt, men att jag försöker äta så bra som möjligt så ofta jag kan. Idag testade jag en kombucha från Humm Kombucha, som jag köpte på ICA Maxi igår. Den var väldigt god. Jag hade gärna velat testa att göra kombucha själv, men just nu hinner jag inte.

Imorgon skall jag till affären igen och då tänker jag köpa selleri och göra sellerijuice här hemma. Jag är ganska säker på att det inte kommer att smaka särskilt gott, men jag har läst att det skall vara väldigt välgörande för kroppen. Jag återkommer när jag har testat.

Nej, tyvärr hinner jag inte skriva mer, men skriver mer imorgon!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.