Söndag

1024 1024 admin
  • 0

Helgen går mot sitt slut. Det har varit en mysig söndag, men nu är jag trött. Jag sprang min runda i morse också. Idag var det vackert vid badplatsen när jag kom dit. Solen höll på att gå upp och det var väldigt stämningsfullt, men kallt. Idag var jag inte sugen på att bada :-).

Vi åkte hem ifrån Tjörn i förmiddags, för det var mycket som skulle göras här hemma. Det är skönt att hinna förbereda lite inför veckan under helgerna och eftersom vi åkte upp till mamma och pappa redan i fredags behövde vi komma hem hit i tid idag.

Jag var på min bokklubb under eftermiddagen. Vi brukar träffas ungefär en gång i månaden. Idag var vi tyvärr bara tre, annars brukar vi vara sex personer, men vi hade ändå en trevlig träff (även om vi inte diskuterade boken så mycket :-)).

Nu skall jag snart gå och lägga mig och läsa, men först skall jag planera måndagens arbete. Jag behöver bland annat gå igenom alla asanas i programmen, så att jag är lite säkrare på dem. Jag vill också skriva mer på romanen i nästa vecka. Min motivation är fortfarande inte riktigt på topp, men det spelar ingen roll. Jag måste skriva ändå.

Ha en fin söndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.