En intensiv lördag på Tjörn och Orust

768 1024 admin
  • 0

Jag hann tyvärr inte skriva igår. Tiden gick väldigt fort och på kvällen åkte vi till mina föräldrar på Tjörn och jag glömde helt av att skriva.

Vi är kvar här uppe på Tjörn nu med. Det har varit en trevlig, men intensiv dag. Jag började som vanligt med att springa, yoga och meditera. Jag sprang ned till havet och hade önskat att jag kunde bada, men jag hade inga badkläder med mig och det kändes för kallt för att bada i underkläderna och sedan springa tillbaka med dem blöta.

På förmiddagen gjorde vi en utflykt till Orust. Först var vi på Göksäter. Jag brukar inte hitta så mycket, men barnen gillar att handla där. På vägen tillbaka till Tjörn stannade vi vid Stala kyrkas församlingshem, där Röda Korset hade fika. Det var mysigt och jag fick nästan lite julkänsla.

Nu på eftermiddagen och kvällen har jag suttit som klistrad vid datorn och jobbat med sekvenserna. Det tog lite för länge att förbereda dem idag. Jag kommer att gå igenom huvudstående för nybörjarna och i nivå 1. I nivå 2-gruppen kommer vi att jobba med huvudstående också, men även med hand- och underarmsstående. Det är alltid svårt att veta hur lång tid sekvenserna kommer att ta innan jag har kört igenom dem, men jag tror nog att jag har tillräckligt med asanas för både 60-minuters- och 90-minutersgrupperna.

Imorgon skall vi tillbaka till stan igen, men nu skall jag vila lite grand med barnen i soffan. Jag är faktiskt helt slut efter allt arbetet med yogan.

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.