Mer arbete med sekvenserna och annat smått och gott

683 1024 admin
  • 0

Hur mår du idag? Hoppas att du haft en bra torsdag än så länge. Jag har tyvärr lite ont i huvudet. Jag tror att det kommer från att jag sovit ganska dåligt de senaste nätterna. Det är så ibland. Jag har lagt om min kost för att jag har haft problem med magen och det tror jag inverkar också. Dessutom är ju Josefina hemma med feber och det gör att jag spänner mig lite extra. Jag blir alltid orolig att jag själv skall bli sjuk när någon i familjen är det.

Idag hade jag herryogan på morgonen, men innan dess sprang jag. Det var som vanligt skönt att komma ut. Det har verkligen blivit som en naturlig del av mitt liv att springa på morgonen nu. Som jag skrivit förut gillar jag att springa när stan är tyst och lugn. Det ger mig ro på något sätt.

På förmiddagen jobbade jag med sekvenserna inför nästa vecka. Jag är fortfarande inte klar, men jag hoppas bli det imorgon. Jag har samlat in många roliga övningar och asanas och hoppas att eleverna kommer tycka om dem också.

Nu på eftermiddagen har jag funderat mycket på hur jag kan nå ut till fler personer med det jag skriver om i min bok Alla kan lyckas med sina studier och jag har tänkt att istället för att posta mina inlägg på instagram, så skall jag spela in dem som en kort podd. Jag skall fundera mer på det imorgon, men jag är nästan säker på att jag skall försöka. Jag har inte så mycket att förlora :-).

Tyvärr har jag inte hunnit skriva på min roman idag. Det är jag lite besviken över, men torsdagarna går alltid fort och jag får ta nya tag imorgon.

Nu skall jag förbereda mig inför kvällens klasser.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

P.S. Min salladslunch och min smoothie – försöker boosta mitt immunförsvar med en massa nyttigheter 💪🙂.

Leave a Reply

Your email address will not be published.