Lugn måndag

683 1024 admin
  • 0

Hur mår du? Hoppas att helgen var bra! Jag hade stora planer på att skriva både igår och i lärdags, men tiden räckte inte till. I lördags var det bazar på Josefinas skola Montessoriskolan Casa och igår var det samma sak på Philippas (Skårsskolan). Det är jätteroligt att föräldraföreningarna anordnar julmarknader tycker jag, men det är klart att det blir lite extra intensivt när man är med och hjälper till också.

Tyvärr har Josefina blivit förkyld igen. Hon blev sjuk i lördags och har fortfarande feber, som tur är bara runt 38, men jag är förvånad att den kom tillbaka. Hon var ju sjuk för två veckor sedan och ingen av mina flickor brukar vara förkyld på det här sättet. Förhoppningsvis går det snart över och blir bra igen, men som jag skrev förra gången Josefina var sjuk, så påverkar det mig och gör mig nervös. Jag vill ju hålla mig frisk och pigg för yogan.

För att kurera mig fortsätter jag att försöka äta så bra som möjligt, men unnar mig ändå något onyttigt då och då. Jag vill inte bli helt hysterisk. Idag köpte jag fem buntar sellri på ICA Maxi för nu skall jag verkligen juica och tyvärr räcker inte en bunt särskilt långt. Jag läste på nätet att det var bra att ta ca fem dl. sellrijuice på fastande mage varje morgon och då tror jag nästan att det går åt en bunt. Jag får se i eftermiddag när jag juicar. Jag tror dock att jag börjar med en lite mindre mängd för det är ju ganska starkt för magen.

Nu skall jag stänga ned datorn och göra i ordning mitt mellanmål innan mina yogaklasser börjar.

Ha en fin måndag!

Namaste

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.