En lite splittrad tisdag

936 1024 admin
  • 0

Hoppas att du har en bra dag! Jag tycker min tisdag har varit lite splittrad hittills. Kanske beror det på att Josefina är hemma med feber fortfarande och dessutom var Philippa tvungen att gå hem från skolan på förmiddagen för den stackaren svimmade när hennes klass övade på luciatåget. Jag vet inte om det var psykologiskt för både Josefina och Isabella har svimmat när de var med i sina luciatåg i fyran och de har pratat om det väldigt mycket (och antagligen skrämt Philippa…). Ja, ja i alla fall mår Philippa, som tur är, bra nu!

Idag har jag börjat planera nästa veckas sekvenser. Vi kommer att fokusera på höfter och baksida lår. Det gjorde vi för ett tag sedan, men jag märkte att många tyckte om det, så jag tänker att det kan vara en bra avslutning på terminen.

Jag måste också ta mig en funderare angående inspelningen av sekvenser och meditationer. Egentligen skulle jag vilja spela in många fler sekvenser, men jag får inte riktigt tiden att räcka till. Timmarna går så fort och det är mycket jag vill göra under dagarna, inte bara med yogan utan med skrivandet med. Vi får se vad jag hinner med. Om en vecka när vuxenyogan har uppehåll har jag lite mer tid att spela in.

Nu på eftermiddagen har jag skrivit på romanen. Det flyter inte riktigt på, på det sättet jag skulle vilja, men jag kommer sakta framåt.

Jag har också lagt ut ett nytt motivationstips som handlar om att ha uthållighet. Ni kan läsa inlägget här.

Lite läsning har jag också hunnit med under dagen. Jag tycker alltid att det är roligt att läsa och bläddra igenom böcker som handlar om hälsa och friskvård. Inte för att jag följer allt som står i dem 😊, men för att få inspiration och nya idéer. Jag lånade “Clean Reset” på biblioteket för ett tag sedan och har inte läst den från pärm till pärm utan bara tittat igenom den. Vill därför inte recensera den, men det jag läst tycker jag är intressant 🙂.
Något som jag blev påmind om när jag läste boken var att äppelcidervinäger kan vara välgörande att dricka (utspädd i vatten!). Något jag tänker börja med igen (gjorde det ett tag för några år sedan).
Nu måste jag förbereda eftermiddagens och kvällens yogaklasser.
Ha en fin tisdag!
Namaste,
Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.