Nytt nyhetsbrev ute :-)

1022 1024 admin
  • 0

Hur har din dag varit? Jag kände mig lite trött när jag vaknade i morse, men jag är glad för Josefina har i princip varit feberfri hela dagen, så hon är i alla fall på väg att bli frisk. Nu håller jag tummarna att vi andra klarar oss (och gör vi inte det, så är det okej också :-)).

På morgonen sprang jag som vanligt. Oj, vad kallt det var, men det var skönt ändå. Har man bara rätt kläder på sig, så gör det inget att det är några minusgrader, speciellt så länge det inte är snö och is på vägarna. Jag har läst på nätet att det kommer att bli väldigt halt framöver, men hoppas att de saltar ordentligt så att det inte blir något problem att springa de närmaste dagarna.

På förmiddagen gjorde jag färdigt alla sekvenser inför nästa vecka. Det känns jättebra! Vi kommer att köra en mix av positioner från alla de program vi haft under hösten. Jag tänkte att det kunde vara trevligt. Nu skall jag bara förbereda meditationen som vi skall ha också, så är jag klar med allt som skall förberedas.

Imorgon har jag avslutning för mina två torsdagsgrupper i barnyogan och dessutom tre vuxenyogapass. Torsdagarna är, som jag skrivit förut, intensiva, men roliga!

Nu i eftermiddag har jag skrivit mitt nyhetsbrev för november-december. Jag har egentligen som mål att skriva ett nyhetsbrev i månaden, men har inte riktigt hunnit med det under hösten. Om du inte prenumererar på nyhetsbrevet kan du läsa det här.

Jag har bestämt att jag skall göra som en adventskalender med yogapositioner och meditationer under december och lägga ut på min Instagram och Facebook. Jag har också lovat att spela in två hela sekvenser. Jag tror att de kommer att vara en på 45 minuter och en på 30 minuter. Ibland kan det vara skönt med program som är lite kortare.

Nu skall jag snart packa ihop min dator och köra Philippa till baletten. Det blir ett besök på biblioteket också (som vanligt).

Hoppas du får en fin onsdag!

Namaste,

Johanna

P.S. Ett nytt motivationstips är ute på den andra bloggen. Kika gärna in!

Leave a Reply

Your email address will not be published.