Regn och rusk och problem med datorn

150 150 admin
  • 0

Idag regnar det här i Göteborg. När jag kom upp i morse kändes det inte särskilt inbjudande att gå ut och springa, men när jag väl kom ut var det helt okej. Det regnade mindre så tidigt på morgonen och blåsten var inte så farlig heller.

Klockan sju hade jag herryogan. Det var så roligt att se att alla som var med klarade av att stå på huvudet! Jag säger alltid till mina yogaelever att det inte är viktigt att klara de där lite svårare positionerna och det håller jag fast vid, men när man har kämpat och sedan klarar t.ex. huvudstående är det en kick för självförtroendet :-)!

Idag har tiden gått superfort. På torsdagar är det som om tiden flyger fram. Jag fick problem med onedrive på förmiddagen och kunde inte öppna mina dokument, vilket resulterade i att jag satt i telefon med Microsoft i en timme. Som tur var, var det ett stort problem med servrarna och hade inget att göra med mitt konto. Ett tag var jag rädd att jag skulle behöva ominstallera något stort.

På förmiddagen funderade jag på mitt skrivande. Jag är verkligen inne i en period, då jag har så svårt att motivera mig att skriva vidare på den tredje romanen. Jag har målet att skriva fem sidor om dagen och jag står fast vid det, men på något sätt är det som om det är tuggummi i hjärnan. Jag tror det beror på bristen av respons och känslan av tvivel, men så känner säkert de flesta som skriver, så det är ingen orsak att ge upp. Jag kämpar på och hoppas att det går bättre imorgon.

Nu skall jag förbereda eftermiddagens och kvällens yogaklasser. Det är avslutning på barnyogan idag och jag hoppas det blir två mysiga timmar. Jag har förberett lite fika och en frågesport. I vuxenyogagrupperna jobbar vi vidare med huvudståendeövningarna.

Igår läste jag ännu en artikel om hur mindfulness används i skolan för att ge barnen verktyg att hantera sin stress. Det glädjer mig alltid att läsa (även om det är sorgligt att barnen känner den oro de gör!)

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

Vår söta Buster❤! Aldrig hade jag trott att en hund kunde vara så fint sällskap. Att ha honom hemma när jag jobbar betyder väldigt mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.