Fredagsjobb på biblioteket igen

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att du har det bra! Jag jobbar på biblioteket precis som förra fredagen, men snart skall jag åka hem och vara med familjen. Isabella är borta hos en kompis, men resten av familjen är hemma, så jag hoppas att vi kan ha lite fredagsmys tillsammans.

Ja, så är en arbetsvecka till ända igen. Det har väl inte varit min allra bästa vecka, men jag är ändå rätt så nöjd. Sekvenserna för nästa vecka är klara. Jag har uppdaterat mina bloggar nästan varje dag och jag har undervisat elva yogaklasser. Jag fick också iväg nyhetsbrevet och det känns skönt. Dessutom har jag jobbat vidare med romanen (även om det går långsammare än jag hade tänkt mig).

Nu är det bara en vecka kvar med yogakurserna innan juluppehållet, men imorgon skall jag börja med min yogaadventskalender. Jag har inte tänkt riktigt färdigt hur jag skall lägga upp den, men skall fundera mer på det ikväll.

Innan jag slutar… Precis nu läste jag en rolig artikel från Forbes där olika företagare berättade om olika spirituella platser i sina hem. Det låter kanske lite flummigt, men jag tycker det var intressant. Jag har ju äntligen själv hittat en bra plats för mitt altare (även om resten av familjen tycker att det är lite “konstigt” att jag har ett bord med en massa “skumma” saker på i vardagsrummet :-)). Jag trodde inte det skulle betyda så mycket att ha ett altare, men det gör det faktiskt. Att yoga bredvid det med ett tänt ljus känns väldigt rogivande och får mig att känna mig trygg och lugn. Värt att prova!

Ha en fin fredag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.