En helg som gick fort

768 1024 admin
  • 0

Oj, vad helgen gick fort, men jag har haft två bra och avkopplande dagar med familjen och nu ser jag fram emot att jobba igen (även om jag har arbetat en hel del under helgen också :-)).

Både igår och idag på morgonen sprang jag upp till Delsjön och badade. Det var jättehärligt och jag hoppas att jag kan fortsätta att göra det några veckor till. Det är väldigt skönt att ha sjön så nära. Jag gillar egentligen mer att bada i havet, men det viktigaste är att kunna bada!

Nu i morse städade jag i yogarummet och gjorde fint inför morgondagens klasser. Det är skönt att få städningen gjord under helgen så att jag slipper att göra den på måndagar när jag har så mycket annat att göra. Mitt mål den här hösten är att försöka göra så mycket av mitt praktiska arbete under helgerna, så att jag kan fokusera på det administrativa och kreativa under veckorna. Jag skall börja planera och skriva på mitt tredje romanmanus imorgon. Det känns både spännande och läskigt, men drt är bara att sätta igång. Jag har som mål att ha det första utkastet färdigt till jul.

Ha en fin fortsättning på söndagen!

Namaste,

Johanna

P.S. Min äldsta dotter gjorde en hel del i köket under helgen. Igår bjöd hon oss på underbar sushi och idag fick vi smaka på hemmagjord nutella som var ljuvlig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.